dissabte, 18 d’octubre del 2008

The freckles in our eyes are mirror images

Un cop al descobert, després d'anys i panys de vergonyetes, de timidesa, d'amagar-se rere una bastida entrellucant per una escletxa als passavolants desconeguts que per veure-la s'hi deturen; que l'observen, l'escruten, la fiten, l'apamen i (tot i tots alhora) la guipen de gairell; la pell blanquinosa i les seves línies monumentals foren (han estat) exposades directament a la llum del sol, sense avís previ, sense precaució ni protecció, sense un temps (o període) d'adaptació lenta i gradual (d'aclimatació)...

I li sortiren pigues. I flors i olives.

Guggenheim

9 comentaris:

  1. Què tal la col·lecció del Guggy de NY? No vaig ser a temps de fer-li la visita de rigor.

    ResponElimina
  2. T'havia llegit esporàdicament temps enrere. Arran del premi he représ la lectura de la Llumenera.

    Jo només he viscut, durant pocs dies, la Nova York de turista massiu. Llegint la Llumenera puc viure una mica la Nova York més quotidiana juntament amb detalls d'aquesta fascinant ciutat.

    Ara que, per part meva, sóm veins digitals espero passar més sovint.

    Àlex
    www.2n2a.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Miq,
    et felicito per la prosa especialment aconseguida d'aquest post..ho portes als gens ja ho sé però no és excusa per no felicitar-te ;-)
    una abraçada

    ResponElimina
  4. A la Trina li agrada el Barroc...

    ResponElimina
  5. MILLORAN POST. A POST. PER CERT MOLTES FELICITATS. JUGANT AMB B.....

    ResponElimina
  6. Doncs a mi m'agrada aquest xarampió que li ha sortit al Guggy!

    ResponElimina
  7. Això que li ha sortit al G. no el vaig veure jo a la meva visita... encara feien obra..... que ha passat?????? aquesta tacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???

    ResponElimina
  8. uri,
    la col·lecció permanent del Guggenheim decepciona força, a banda de quatre Kandinsky i pel que fa a les temporals, la majoria no justifiquen els divuit dòlars de l'entrada. L'espiral de Frank Lloyd Wright va la pena.

    l'espia,
    benvingut àlex; t'he inclòs al blogroll i així et podré anar seguint jo també.

    trina,
    gràcies.

    defak,
    sí que m'he passat de barroquisme
    :)

    les taques del Guggenheim, com algunes altres coses que li ha sortit a l'escorça des que l'han destapat són provisional. Ara bé, no sembla que hi hagin estat treballant durant tres o quatre anys.

    ResponElimina
  9. Crec que al Guggenheim li han sortit aquestes pigues de vell que és. És un edifici ple de patologies. I no és estrany... ja que l'any que ve es compliran cinquanta anys de la seva construcció.

    Per mi, és molt millor el Whitney que el Guggenheim. Però desconeixo la situació actual del Whitney... que em sembla que està en crisi.

    ResponElimina