diumenge, 19 d’octubre del 2008

iPoo

A l'Apple Store de la cinquena, entre el carrers 58 i 59, sovint s'hi respira aquella sentor d'humanitat que produeix l'aglomeració de persones en un lloc tancat. Més, com en aquest cas, si l'espai és un soterrani; un dels més rendibles de la ciutat, això sí.

Segons d'on bufi el vent, la ventilació deficient de la botiga fa que l'acritud que desprèn l'acumulació de curiosos i compradors es barregi amb la ferum dels cavalls (o dels excrements de cavall) que aparquen en carrosses a l'extrem sud-est del Parc.

Apple Cube

11 comentaris:

 1. Una botiga bonica... però "pudorosa", eh? Ah, l'esclavatge de l'estètica!

  ResponElimina
 2. el nostre racó tecnològic a ny... crec que varen anar a la tenda devers... 5 cops..... que bonica que queda a la nit.....vaig comprar-me un itouch al febrer i mai hauria cregut que li pogués treure tant profit com l'he tret.

  ResponElimina
 3. Jo me la vaig perdre, peròa propòsit, hagués sigut la perdició de la meva visa.

  ResponElimina
 4. Però és preciosa... Allà m'hi vaig comprar l'ipod nano que no necessitava, però és clar, sortia tan a compte que per poc deixo anar un "give me two!"
  ;)

  ResponElimina
 5. Quina eclosió del vidre!

  No tinc res d'Apple (vaig acabar farta amb la hipod de la meua filla, que se li va espatllar, li la van canviar (encara estava en garantia), se li va tornar a espatllar al cap de poc i així fins a tres vegades, al cap de les quals ens van retornar els diners.

  Però l'eclosió del vidre sí que m'agrada.

  ResponElimina
 6. sabies que el iPoo existeix?
  i el iPee també!
  si es que està tot inventat....

  ResponElimina
 7. Si la publicitat fes olor...
  Ens convencen més amb una campanya de màrqueting que amb el mateix producte.
  Ai, la poma.
  El meu iMac fa tres setmanes que està a arreglar...

  i-I

  ResponElimina
 8. es a dir, has fet gastu, no?

  ResponElimina
 9. Acabo de veure què és això de l'Ipoo i m'he fet un fart de riure! Ja sé quin gadget m'enduré d'aquesta ciutat, jeje...

  ResponElimina
 10. josep lluís,
  Jo no, almenys aquest cop no.

  ferran,
  i un soterrani molt ben aprofitat.

  party/icia,
  més bonica a la nit, és vera, i obre 24/7.

  uri,
  ben fet!

  violette,
  és xula, tot i que prefereixo la primera (la de SoHo) o la més nova (del carrer 14 amb la novena).

  novesflors,
  jo també he tingut algunes males experiències amb els de la poma, però en general tots els ginys que en tinc han sortit prou bé.

  anònim,
  no ho sabia, però m'ho havia d'haver imaginat :)

  jaqme,
  si que n'hi ha de publicitat que fa olor; amb mostres a la bústia o aquells sobrets als dominicals dels diaris.

  anònim,
  no he fet gastu; no encara.

  agnès,
  si és el que jo em penso, només funciona a UK.

  ResponElimina