dimecres, 1 d’octubre del 2008

N I T E

Become Your Dream

La meva primera nit a Nova York era primavera, un apartament minúscul de First Avenue (a l'alçada del carrer 30) i una calefacció a punt de rebentar.

Vaig passar molta calor aquella primera nit; un jet lag espantós; una ciutat bruta i decadent; tot el meu jo capgirat en una habitació com d'hotel, sense ser-ho.

Descol·locat per les hores de vol, més de dos aeroports i la maleïda calefacció, Nova York se'm va mostrar aspra al primer contacte; esquerpa i distant, malgrat que jo havia fet el primer pas per a reduir la distància que ens havia separat fins llavors.

La meva primera nit a Nova York era primavera; i jo veia els llums de l'Empire State (blancs) des del llit d'una habitació com d'hotel, sense ser-ho.

Tot i la calefacció, vaig caure rendit. No recordo si vaig arribar a treure el pijama de la maleta que duia, carregada de roba per a dues setmanes. L'únic que puc esgarrapar a la memòria és que em vaig despertar a quarts de sis de la matinada. També, el brogit fenomenal que feia la ciutat a la nit. Però, tot i així, vaig dormir d'una tirada —exhaust— fins que el jet lag va començar a fer de les seves.

2 comentaris:

  1. Rememorant velles batalles? Ja m'he fixat que has posat de moda posar títols de quatre lletres amb majúscules. Estem imapcients per veure'n la propera entrega.
    :)

    ResponElimina
  2. Més aviat, rescatant i reescrivint textos antics. Els monosíl·labs de quatre lletres són inacabables (i més en anglès). Suposo que tard o d'hora me'n cansaré; no deixa de ser un recurs fàcil per titular els apunts (poca imaginació).

    ResponElimina