diumenge, 23 de novembre del 2008

23 Fahrenheit

Fall in the Park, 3

La nit passada ha estat la més freda del que portem d'hivern. Ep! Si encara no hi som, a l'hivern! Cinc sota zero. Això ho escric a mode de recordatori; així més endavant, miro enrere i sé quin fred feia l'any passat per aquestes dates, quan va ser la primera nevada i totes aquestes coses. Divendres a concert, Ani Difranco, que va viure molts anys a Nova York (ella és originària de Buffalo, ciutat del nord de l'estat, allà on quan hi neva sí que ho fa de veres) i que manté una relació d'amor-odi amb la ciutat dels gratacels (com d'altra banda és comprensible), deia amb unes quantes dosis d'ironia que una de les coses que li agraden més de Nova York és que, encara que no tinguis ni un ral, com que per llei totes les cases han de tenir calefacció i la posen tan alta, a l'hivern et pots permetre el luxe d'obrir la finestra i gaudir del vent glaçat del carrer.

5 comentaris:

  1. Quina imatge de tardor tan bonica (la foto).

    ResponElimina
  2. És de la setmana passada. Ara la imatge és més aviat hivernal :)

    ResponElimina
  3. Ara els abrics de colors i les bufandes llampants són les fulles, que han caigut dels arbres i correu per les voreres...

    ResponElimina
  4. Miq, recordo encara uns dies d'hivern glaçat a Nova York, on no hi havia manera que els peus s'escalfessin. Arribava a l'hotel i els posava en aigua calenta; era l'única manera de recuperar certa sensibilitat als dits!
    Quina foto! Em sumo a les felicitacions.

    ResponElimina