diumenge, 9 de novembre del 2008

You can do it!



Al pas de vianants del costat de l'hospital, a First Avenue, penjat entre un arbre i un fanal, encara s'hi pot veure un cartell fet a mà, que continua animant a un dels participants de la Marató de Nova York: Ryan, You Can Do It!. El tal Ryan, per molt lent que corri, fa una setmana i un dia que ha acabat la marató i ningú, ni els serveis de neteja ni algun altre operari municipal —ni tampoc cap passavolant—, s'ha dignat a despenjar-lo. Potser en Ryan treballa a la vora, i cada dia el cartell en qüestió li serveix de recordatori i l'anima a començar una nova jornada. Ryan, You Can Do It!

4 comentaris:

  1. Fa quoinze dies vaig tenir l'oportunitat de sentir en directe una dona catalana que és responsable de les escoles públiques d'un districte de Nova York, i va dir quasi el mateix que tu dius, des d'aqui sembla estrany, al costat dels neons de Manhattan...va ser però molt interessant el que va explicar. Conclusió, més imaginació i menys recursos a NYork que aquí...salut

    ResponElimina
  2. Hi ha dies que necessites cartells com el que descrius al teu post per llevar-te i plantar cara a la monotonia :)

    ResponElimina
  3. Sí,talcom diu bitxo alguns dies unes paraules com les d'aquest cartell no et vénen gens malament.

    ResponElimina
  4. Doncs d'acord amb els dos darrers comentaris, hi ha dies que en sortir de casa t'agradaria trobar un cartellet com aquest! Salut!

    ResponElimina