dissabte, 1 de novembre del 2008

Tres

Pumpkins

Pinzellades de compte enrere per a les Eleccions de 2008.

Ens ve a buscar un taxista inexpressiu que sembla el germà de Kris Kristofferson. “Anem a l'estació”. El trajecte no dura més de deu minuts i l'hem avisat amb prou marge per arribar a temps al tren de “i dotze” que ens ha de dur de tornada a la ciutat. Marxo un dia abans, estic cansat i així almenys tindré un dia sencer del cap de setmana per situar-me, una hora més per dormir (que avui ens toca a nosaltres endarrerir-la) i, demà diumenge, podré veure com els corredors de la marató entren a Manhattan a través del Queensboro Bridge. També, fer una bona migdiada i agafar forces per estar despert a les quatre de la matinada i participar en directe al primer dels tres programes d'El Món a RAC1 que s'emeten des de Nova York, amb motiu de les eleccions.

El taxista ha fet una parada a mig camí per recollir una quarta passatgera que no coneixíem de res i que hem hagut d'esperar mentre observàvem com perseguia un parell de gossets falders. Els gossos no paraven de fer tombs al voltant de la casa i ella al darrera que els volia atrapar per ficar-los-hi. Un cop ho ha aconseguit, hem reprès el trajecte.

8 comentaris:

  1. Avançar una hora? Aquí crec que la vam retardar. Ho dic perquè avui encara m'he llevat pensant que era una hora més tard. Pitjor seria al revés...

    No sabia que eres un dels il·lustres convidats del Basté... una raó més per escoltar el programa... encara que sigui en horari laboral.

    ResponElimina
  2. L'hem endarrerida. En què estaria pensant…
    :)

    ResponElimina
  3. Ei, tinc ganes que ens expliquis què tal la ràdio en directe des de Manhattan, què xulo, ni que sigui a base de cafès per aguantar ! ;D

    ResponElimina
  4. T'acomiades de la country en plan Benny Hill veig...

    I fes-te ven mediàtic!

    ResponElimina
  5. Miq,
    estava segura de que la gent del Món a RAC1 et trucaria per ser-hi al programa de les eleccions, t'escoltaré..salut

    ResponElimina
  6. Quina gràcia, l'altre dia escoltava RAC1 tot anant a la feina i van anunciar l'especial des de NYC.Fins i tot li vaig demanar a l'Ester si hi participaríeu....no me'l penso perdre!
    yes we can!

    ResponElimina
  7. Jo l'escolto sempre, però fins a dos quarts de nou, després vaig cap a la feina, i suposo que tu sortiràs més tard. :-(
    Que vagi molt bé, ja ens ho explicaràs!

    ResponElimina
  8. Gran elecció la de RAC1. Tu i l'Emma sereu uns corresponsals inmillorables. Llàstima de les matinades que t'hauràs de fer!

    ResponElimina