diumenge, 2 de novembre del 2008

Dos



Pinzellades de compte enrere per a les Eleccions de 2008.

Temperatures hivernals han donat la benvinguda als participants de la Marató d'enguany. Un cop més, una multitud de novaiorquesos s'ha congregat a banda i banda de First Avenue per veure com els corredors entraven a Manhattan a través del Queensboro Bridge, a l'alçada del carrer cinquanta-nou, i enfilaven primera amunt cap al Bronx. El trajecte de la Marató recorre els cinc boroughs; el tret de sortida es dóna a Staten Island i, des d'allà, els participants creuen fins a Brooklyn pel Verrazano-Narrows Bridge (aquesta és la foto que dóna la volta al món). De Brooklyn passen a Queens i, des d'aquí, a Manhattan. Després d'una breu incursió continental al Bronx, tornen a baixar a l'illa i fan cap a la meta de Central Park. Els darrers, i més enguany amb el canvi horari, arriben al Parc que ja és negra nit.

+ Fotografies de la Marató 2008
+ La Marató de 2007

8 comentaris:

  1. Fins les 10h, hora de Barcelona, que et sentirem per RAC1...

    ResponElimina
  2. T'he descobert gracies a RAC1, i ja tens un seguidor mes pel teu blog. T'importaria que et linkés al meus blogs recomenats?

    ResponElimina
  3. Hola. T'estic escoltant a RAC 1 i ràpidament m'he connectat al teu bloc des de l'ordinador de la feina. El Basté té raó, és una passada. T'enllaço al meu bloc "Ara mateix enfilo aquesta agulla". Una pregunta: com ho fas per posar separadors per temes a dalt de tot del bloc?
    Una abraçada des de Tarragona i ànim, que ja queda molt per per a les eleccions.

    ResponElimina
  4. Hola Miquel, com va tot? Jo no t'he pogut escoltar... però la meva mare m'acaba d'enviar un e-mail des de bcn dient-me que t'ha sentit a Rac1 (ja tens una altra fan del blog).

    Petons des dels pirineus nevats!

    aina.

    ResponElimina
  5. avui t'he estat escoltant a Rac1, felicitats!. No sabia ni com et deies ni a que et dedicaves, i ara ja ho sé. Que et vagi bé per la City

    ResponElimina
  6. jesús,
    trina,
    :)

    el maestro,
    Moltes gràcies. Encantat que ho facis; jo també faré un passeig pel teu blog.

    roser,
    Hola roser, gràcies. T'escric un comentari al teu bloc i t'envio el tros de codi perquè puguis posar-hi els menús. Si me n'oblidés, recorda'm-ho d'aquí uns dies. Una abraçada des de NY.

    aina,
    Què tal per Andorra? Un petó des de ben lluny ;-)

    ResponElimina
  7. Vaig veure la cursa al hall d'un hotel de Venecia, a fora feia una boira de peli de terror, i amb el meu capuccino als llavis pensava "segur, SEGUR que en Miq és entre aquesta munió de gent fent fotos".

    ResponElimina