divendres, 12 de desembre del 2008

Where everybody goes la de di la de di da diddy

One Beacon Court

La nit li escau molt bé a Manhattan; but oh, don't you miss SoHo i, fins i tot, aquells racons de la ciutat i algunes estructures verticals, que de dia fan mal d'ulls, de nit adopten una altra aparença, una altra fesomia. Potser és la fosca que els suavitza les arestes, o els llums dels edificis d'oficines encesos tothora i els neons, que en comptes de dir Girls, Girls, Girls fan Nails, Nails, Nails.

9 comentaris:

  1. Vaig estar a Ny el juliol i em vaig fe rla manicura impossible evitar-ho!! És una religio? un símbol que els d'aki no entem??

    Vols donar entendre que hi ha llocs de nails =girls?¿

    ResponElimina
  2. …és només un signe del canvi que ha experimentat Nova York les darreres dècades.

    ResponElimina
  3. I també park, park, park...
    Els tres tenors, però en versió lumínica i amb la ciutat com a teló de fons.

    I si, la nit a la gran ciutat és mereix una matrícula d'honor (i una finestra ben gran per poder-la contemplar)

    ResponElimina
  4. Quina foto tan sorprenent!, almenys per a mi, que no hi he estat mai.

    ResponElimina
  5. La foto és un contrapicat del One Beacon Court (també coneguda com a Bloomberg Tower) que hi ha al carrer seixanta entre l'avinguda Lexington i la tercera. Això que es veu és l'estructura de ferro d'una mena de pati obert a l'exterior de la part més baixa annexa a la torre-gratacel. És on hi ha els estudis de la cadena de televisió d'informació econòmica propietat de l'alcalde: Bloomberg.

    ResponElimina
  6. les fotos d'aquest blog són molt bones. De fet, n'he fet servir una de teva per una entrada al meu blog. Si pel que sigui no ho vols, avisa'm i la retiro.


    gràcies!

    ResponElimina
  7. Les fotos boníssimes!Jo també agafo alguna imatge a vegades. Ei alguna recomanació de musical?? Hi vaig per Nadal. I algun altre espectacle o activitat imprescindible.

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  8. Albert, Maira,
    Cap problema, mentre en citeu la font.
    :)

    Maira,
    Pel que fa a musicals, jo et recomanaria algun dels darrers guanyadors de premis Tony, com ara Spring Awakening o In The Heights, perquè són musicals moderns i no les cursilades de Disney on Broadway.

    Rita,
    gràcies!

    ResponElimina