dijous, 15 de gener del 2009

17 Fahrenheit

Snowstorm, 4

Me'n vaig anar a dormir que els carrers eren negres del color de l'asfalt, i m'he llevat que són blancs del color de la neu. Vuit graus sota zero i una temperatura de sensació de disset sota zero, i la neu que no atura, et treuen les ganes de sortir a fora i d'anar cap a la feina. És el preludi de dues de les nits més fredes d'aquest hivern. A l'exterior, ens hi espera la travessa del pol nord. És en dies com avui que prens consciència real de la qualitat tèrmica dels complements circumstancials de lloc.

8 comentaris:

  1. Complements circumstancials de lloc i també de temps (o "del temps"). I suposo que, per lluitar contra el fred, teniu a NYC d'altres complements com, ara, guants, bufandes, gorres, anoraks i tota mena de ginys que es mereixerien un lloc a la gramàtica, dins del capítol dels "complements de mode o manera": els "complements polars".

    ResponElimina
  2. Fins i tot el CC Companyia, si em permets frivolitzar una mica... ;-)

    ResponElimina
  3. En aquest sintagma hivernal el CC de companyia és del tot imprescindible.

    ResponElimina
  4. I no has tret els esquís?

    No em perdria mai poder fer una esquiada nòrdica per Central Park.

    ResponElimina
  5. Tranquil Miq, les previsions pel cap de setmana milloren:
    -8 °C | -8 °C dissabte
    -2 °C | -4 °C diumenge
    ... coi de fred...

    ResponElimina
  6. Gràcies pels ànims i per la previsió del temps. Sempre ens podem consolar pensant que a Chicago o Montréal les coses encara són pitjors. I els esquís encara no, però les botes de neu sí que les hem tretes a passejar.

    ResponElimina
  7. Del frot que fot us cauen fins i tot avions? Aguanta el fred que haviat s'acaba, o això diuen a DC

    ResponElimina
  8. no em crec que l'avió hagi caigut al west... Ens hem quedat sense live blogging aquest cop. Per cert, el 20 sí que en faràs oi?

    ResponElimina