dimarts, 13 de gener del 2009

Made in NY

Williamsburg, 2

Al barri hi ha de tot; no tan sols és escenari de ficcions televisives i cinematogràfiques, sinó que sovint és el plató de la pura realitat. Realitat que compartim amb il·lustres veïns com ara l'alcalde Michael R. Bloomberg, l'escriptor Tom Wolfe, el cineasta Spike Lee, els actors Bill Cosby i Samuel L. Jackson, el magnat de la comunicació Rupert Murdoch, i el banquer i filantropista David Rockefeller. Tots ells viuen sota el paraigua d'un codi postal tan o més famós que el 90210 de Beverly Hills: l'10021 de l'Upper East Side; casa, fins i tot, d'àngels caiguts com ara l'exgovernador de l'estat Eliot Spitzer.

Com en aquell cas, de fa 10 mesos, ara torna a haver-hi tota la premsa parapetada davant d'un edifici a quatre carrers de casa; en aquesta ocasió, al carrer seixanta-quatre amb l'avinguda Lexington. I és que allà, i en arrest domiciliari, hi viu un altre dels il·lustres àngels caiguts del barri: el financer Bernard Madoff, que ha "fet números" de sobra perquè el seu nom substitueix el de Charles Ponzi als llibres d'història, en l'apartat sobre estafes piramidals.

2 comentaris:

  1. Aquests "NYC reality bites" m'agraden especialment, Miq. I aquest dibuix em recorda èpoques pasades meves que retrobaría amb gust.

    ResponElimina
  2. Gràcies uRi. A mi el terme "reality bites" també em recorda èpoques passades :)

    ResponElimina