dissabte, 24 de gener del 2009

Saben aquell que diu…

Ahir una amiga m'explicava la història d'un home que dies enrere va presentar-se al davant de la Casa Blanca a Washington i va demanar que volia veure al president Bush. El guarda de la porta li va respondre amablement que des de dimarts el president Bush ja no hi treballava. L'endemà, l'home hi va tornar i va demanar un altre cop al guarda de la porta que volia veure al president Bush, i aquest li va contestar que no era possible, que el president Bush ja no hi era a la Casa Blanca. Però al tercer dia, l'home torna a fer acte de presència i insisteix que vol veure al president Bush. El guarda de la porta, que li comença a pujar la mosca al nas, li respon que ja li ho ha repetit un parell de cops que el president Bush no hi és; i l'home, amb un somriure als llavis, li contesta que ja ho sap que el president Bush ja no hi treballa, però que és un plaer sentir-ho dir una vegada i una altra.

5 comentaris:

  1. Haha!, som uns quants milions, els que ens apuntariem a sentir-ho dir un cop i un altre: "I already told you Mr Bush does no longer work here!!" :-)

    ResponElimina
  2. Jajaja que bo! Això de la marxa de Bush serà com les victòries del Barça... estic convençut que a USA hi haurà un baby-boom per la victòria de l'Obama, ja ho veureu!

    ResponElimina
  3. Genial l’acudit, com ho és la imatge de Bush marxant en helicòpter, des del Capitoli, cap l’aeroport que l’havia de dur a Texas. Encara està massa a prop...

    ResponElimina
  4. Bush...Bush....qui era aquest?...jijijijiij

    ResponElimina