dimarts, 10 de febrer del 2009

Caputo's Bake Shop

Caputo's Bake Shop

Giovanni Caputo, rebesavi de l'actual propietari (James Caputo) va obrir aquesta fleca italiana a Court Street, entre Union i Sackett, el 1904. Des de llavors, i durant més d'un segle, cinc generacions de Caputo han regentat el forn que duu el nom de la família (Caputo's Bake Shop) i han servit als veïns de Carroll Gardens de forma ininterrompuda. A Caputo's hi trobaràs més de deu tipus diferents de pans: especialitats com ara el pa de llard o el pa d'olives, que pots menjar calents i acabats de sortir del forn a primera hora del matí. Com a bon forner, James és lleva cada dia a les quatre, i afirma de manera rotunda que, fora de Brooklyn, a Nova York no s'hi fa pa italià de debò.

6 comentaris:

  1. Mmmm... gairebé n'oloro la flaire! El pa d'olives és una cosa sensacional.

    ResponElimina
  2. ohhh quina bona pinta!!
    hauries de fer un post sobre menjar bé a nova york. estic segur que trencaries molts tòpics

    ResponElimina
  3. I vinga fer-nos dentetes tu eh... :-)

    Té raó l'Albert Lloreta, una ruta grastronòmica per Nova York no estaria gens malament... Així, quan hi anem, anirem ben assessorats.

    ResponElimina
  4. M'encanta el reflex de l'edifici al vidre.

    ResponElimina
  5. Uf, quina gana m'has fet entrar. Crec que me n'aniré corrents a sopar però, a tot estirar, calfaré al forn el pa que tinc a casa, i amb això em conformaré.
    A mi també m'agrada la fotografia, el vidre de l'aparador devia estr molt net per reflectir els edificis amb tanta nitidesa.

    ResponElimina
  6. Quins records... És on hem estat comprant el pa l'últim any i mig!

    ResponElimina