dimarts, 17 de febrer del 2009

Fer-se vespre

Tres quarts i cinc de set sis, que marca el rellotge de la càmera*, i clic! en l'instant precís que passa un taxi groc, es fa vespre a Manhattan i, a l'extrem nord de la Grand Army Plaza, hi ha algú que carrega els carretons de venda de hot dogs, pretzels i begudes carbonatades dalt d'uns camions remolcadors, que els duran vés a saber on, a passar la nit.

5th Ave & 60th St, 4
*El rellotge de la càmera marca una hora errònia.

11 comentaris:

 1. molt bona la foto!!!!! Veien aquesta foto em venen ganes de tornar-hi!

  ResponElimina
 2. Exquisidesa [de exquisit]: f Exquisitat.

  ResponElimina
 3. ei, miquel, molt xulo el post i felicitats pel nou disseny de la llumenera!

  ResponElimina
 4. No saps, Miquel, com gaudeixo amb les teves fotos. Són unes arts, les plàstiques, que mai he sabut dominar, i la tevas destresa m'admira.

  Gràcies,

  ResponElimina
 5. Un instant, un moment congelat de Nova York.

  Àlex

  ResponElimina
 6. el millor moment del día inmortalitzat a la perfecció

  ResponElimina
 7. Tot això ho dieu perquè a través del bloc no us arriba l'olor de refregit dels carretons de hot dogs, pretzels i similars; sinó, no ho dirieu pas.
  ;)

  ResponElimina
 8. Tres quarts i cinc de set? Deus voler dir de sis, no?

  ResponElimina
 9. Molt bona aquesta! Tens raó; a la foto hi marca 18:50 (tres quarts i cinc de set), però acabo de comprovar que el rellotge de la càmera va una hora avançat. El sol avui s'ha post a dos quarts i quatre minuts de sis, com dius, i la foto és de dies enrere (en concret, del dia 7) i tanta claror no podia fer una hora després de la posta.

  ResponElimina
 10. Ah, d'acord! Bé, d'aquí dues setmanes (ja falta poc pel canvi d'hora!!) ja la tornaràs a tenir amb la hora correcta!

  ResponElimina