divendres, 3 de juliol del 2009

Moving

La meva vida dels darrers tres anys i mig a Nova York cap en una vintena de caixes de cartró i tres o quatre maletes plenes de roba. Segons com t'ho miris pot semblar molta cosa, però si penses que a banda dels llibres, dels discos i d'altres efectes personals, bona part de les caixes són plenes de "parament de la llar" (pots, olles, paelles, tasses, plats, gots, coberts, productes de neteja i d'higiene, tovalloles, tovallons i estovalles, i tota la resta de l'aixovar) tampoc és tant.

És una mudança amb totes les de la llei; de tot un apartament (els mobles inclosos); d'un borough a un altre, a cinc parades de metro de distància. A tal efecte, he llogat un camió en el qual diumenge, després de la ressaca del 4th of July, hi encabirem els tres anys i mig de vida a Nova York (la part material, s'entén) i deixaré enrere Manhattan i un dels barris més adinerats de la ciutat (l'Upper East), per anar a viure a Queens: el racó ètnicament més divers del globus terraqüi; en un dels seus barris més populars, Astoria.

Moving 2Moving 1

14 comentaris:

  1. Cristina Cebrian03 de juliol, 2009 21:47

    Molts anims Miquel! Jo tambe em tresllado, el dilluns pero. Pel que veig tu ja tens les caixes fetes, no saps com t'envejo!
    Que vagi molt be el tresllat!

    ResponElimina
  2. Anims amb el canvi!!! Com es que canvies de pis? Bon 4 de Juliol!

    ResponElimina
  3. Els canvis serveixen per deixar enrera coses (materials i no materials) que ja no van amb nosaltres... N'he fet unes quantes de mudances!

    Sort en aquesta nova aventura

    ResponElimina
  4. 3 n'he fet jo i ja no crec que en faci cap més... Les mudances ban bé per fer neteja sobretot, tan físiques com psíquiques...

    Que vagi molt bé en la nova destinació!

    ResponElimina
  5. Astoria? bona elecció.... Sort!

    ResponElimina
  6. Les fotos són de l'apartament nou?
    Parquet i calefacció! Mmmmmmmm!

    ResponElimina
  7. Molta sort amb el trasllat i, sobretot, en la nova etapa. Els canvis sempre són estimulants. Espero llegir-te aviat des d'Astoria.

    ResponElimina
  8. Sort amb el teu trasllat, Cristina.

    El canvi és perquè s'acaben els 3 anys de lloguer, que per norma la meva feina (que és el propietari de l'edifici on vivia fins ara) et permet.

    Les fotos són de l'apartament nou. La calefacció és de sèrie i gratuïta en edificis de més de sis unitats, per llei i crec que de força antic, en una ciutat com aquesta, d'hiverns tan rigurosos. I el parquet és força usual, i més en edificis vells.

    Gràcies pels bons desitjos!

    ResponElimina
  9. Cuidado no se't caigui una setmana per la finestra!

    Sort amb el canvi d'aires, sempre és positiu!

    ResponElimina
  10. Que tingueu molta sort a la nova llar.
    Salut

    ResponElimina
  11. Molt bé, a seguir els passos del príncep de Zamunda.

    ResponElimina
  12. Q vagi molt be Miq, ja se sap lo durs que son els trasllats!

    ResponElimina