diumenge, 27 de setembre del 2009

Monty Burns for Mayor

Election Day cau el 3 de novembre (com sempre, el dimarts després del primer dilluns del mes de novembre). Enguany, entre les diverses votacions que tindran lloc en aquesta data (assenyalada?), destaquen les eleccions a l'alcaldia de Nova York. L'any passat el New York City Council va aprovar un canvi en el reglament sobre la limitació de mandats, que ha permès a Michael Bloomberg, l'actual alcalde de la ciutat, optar a un tercer mandat. Bloomberg s'enfrontarà al candidat del partit demòcrata Bill Thompson.

En diversos punts de la ciutat, però, han aparegut una sèrie d'adhesius i de cartells de la campanya d'un candidat outsider, que propugna, entre altres coses, un pla de recuperació econòmica (The Four Borough Economic Recovery Plan), segons el qual Nova York hauria de vendre's el borough d'Staten Island per aconseguir fons per poder construir una central nuclear a Williamsburg; o un altre, encaminat a reduir el cost del bitllet de metro aprofitant els trens subterranis per al transport de bestiar i de mercaderies: The Transportation Redevelopment and Interconnectivity Network Service Plan (T.R.A.I.N.S.). Aquest candidat alternatiu no és altre que Charles Montgomery "Monty" Burns. I podeu seguir-ne la campanya a la web Monty Burns for Mayor.

"Burns For Mayor"

4 comentaris:

  1. He vist candidats molt pitjors que aquest!!

    ResponElimina
  2. :)
    Bé, en principi el Naked Cowboy the Times Square, va dir que també s'hi presentaria, però al darrer moment s'ha fet enrere.

    ResponElimina
  3. El projecte de destrucció de Williamsburg em sedueix en gran manera.

    ResponElimina