diumenge, 11 d’octubre del 2009

12 Llumeneres

capçaleres

(1) Cel del capvespre i Water Tower a Brooklyn; (2) Skyline a Jersey City; (3) Interior d'un tren B a l'alçada del pont de Brooklyn; (4) Nit d'hivern a la segona avinguda; (5) Patio nevat; (6) Escultures al sostre del BAM Cafè; (7) Marilyn Minter a la High Line; (8) Fanal Bishop's Crook a SoHo; (9) Posta de sol des del ferry d'Staten Island; (10) Tardor a la Grand Army Plaza; (11) “Ni se t'acudeixi aparcar…”; (12) Gowanus Canal des del pont de Carroll Street.

9 comentaris:

 1. Genial Miquel!...és una mostra antropològica de llumeneres de NY...

  ResponElimina
 2. Molt interessant. Particularment m'agrada molt la del fanal.

  ResponElimina
 3. m'han encantat les dues primeres. Els cels m'agraden molt. He tingut un dia força dolent i veure aquestes fotos m'han relaxat. gràcies

  ResponElimina
 4. Trina,
  Gràcies!

  novesflors,
  També és una de les meves predilectes.

  marta,
  Me n'alegro. La primera de totes, amb el cel rogent de Brooklyn, és d'ahir al capvespre. És un cel 100% de tardor.

  ResponElimina
 5. Ets uns privilegiat, miq!

  M'encanten totes, més que genials!

  ResponElimina
 6. Gran resum del que pot ser NY en 12 imatges...
  Si em permeteu escullo la 10 i la il.lustro amb música:
  http://www.youtube.com/watch?v=fqPNHGkQl5M

  ResponElimina
 7. Acabo de descobrir el teu bloc, és molt interessant, et felicito! I fas unes fotografies molt maques! Jo aquest estiu vaig estar a Nova York i em va entusiasmar, no m'importaria pas viure-hi... Salutacions!

  ResponElimina
 8. Gràcies als tres!
  Oriol… “Autumn in New York / Why does it seem so inviting”… fantàstics Ella Fitzgerald & Louis Armstrong!

  ResponElimina
 9. Què xules! A mi m'agraden particularment la del fanal, la del semàfor i les diverses del skyline novaiorqués :)

  ResponElimina