divendres, 23 d’octubre del 2009

Uns altres cants de sirena

A Nova York, sents cants de sirena (a banda de les dels cotxes de bombers i les ambulàncies) i flautistes d'Hamelín a cada cantonada. Servidor, des de ben petit, té una fascinació especial pels músics de carrer i, ves per on, he anat a petar a la ciutat del món amb més artistes amateurs i ambulants per metre quadrat. N'hi ha d'estils variats i que toquen tota mena d'instruments. Així doncs, encara que vagi curt de temps i amb pressa per arribar a alguna banda (com tothom aquí, altrament), procuro aturar-m'hi almenys per sentir-ne una peça i, si m'ha agradat, fer-hi una contribució. Deu ser que encara no he perdut del tot la curiositat i la capacitat de sorprendre's d'aquell marrec que fa anys feia exactament el mateix.

Broadway, 11Broadway, 12

4 comentaris:

  1. El meu fill, quan era petit, sempre s'aturava davant dels músics al carrer i volia deixar-hi unes monedetes; però tenia vergonya i me les feia posar a mi en el barret o en la capsa.

    ResponElimina
  2. La meua filla també, però era més selectiva, només als violinistes.

    ResponElimina
  3. a mi encara em fa vergonya deixar monedes

    ResponElimina
  4. Hola, he provat de trobar el teu email, sense sort, i per això et deixo un missatge. Sóc un català que viu a BArcelona (vaig viure dos anys a NY) que segueixo amb molt d'interès el teu blog.

    T'escrivia per convidar-te, si t'interessa, a la presentació de Reagrupament Independentista el proper 31 d'octubre a NY 1 les 12:00 del migdia(serà a 6 East 87th Street, entre Madison Avenue i 5th Avenue). Igualment et volia demanar si podies fer extensiva aquesta invitació a altres catalans que coneguis a NY.

    Moltes gràcies. Salutacions,

    Salvador Garcia (salvador.garciaruiz@gmail.com)

    ***
    Invitació a presentació de Reagrupament Independentista a Nova York


    El proper dissabte 31 d’octubre de 2009 es presentarà a Nova York (EUA) l'associació Reagrupament Independentista, associació política que té com a eixos principals la independència de Catalunya i la regeneració democràtica (http://www.reagrupament.cat).


    L’acte, que serà presentat per Jaume Soler, enginyer català establert a Nova York, serà obert a tothom i comptarà amb les intervencions de: Alexander Alland, Jr., professor emèrit del Departament d'Antropologia de la Universitat de Columbia i autor del llibre "Catalunya, One Nation, Two States". Carles Boix, catedràtic de ciència política de la Universitat de Princeton, i Salvador Garcia, impulsor del Col·lectiu Emma.

    A l’acabar l’acte es realitzarà un col·loqui entre els assistents.

    Data: Dissabte, 31 d'octubre de 2009
    Hora: 12:00 - 14:00
    Lloc: 6 East 87th Street (entre Madison Avenue i 5th Avenue)
    Ciutat: Nova York (EUA)

    Més informació i RSVP: salvador.garciaruiz@gmail.com

    Et voldríem demanar igualment que facis difusió d'aquest acte amb qualsevol persona que pensis que pugui estar interessada en assistir.

    ResponElimina