divendres, 8 de gener del 2010

Presentació de Tria Llibres: el clip

Pels que no hi vam poder ser, ara ens arriba convenientment empaquetada en una càpsula de dos minuts, filmats en alta definició (gentilesa de 2mentesdistintas) i amb música de L'Abdominable Gallina Nauseabunda, la presentació de Tria Llibres a Barcelona.

Festa presentació Tria Llibres de triallibres a Vimeo.

9 comentaris:

  1. ...en primer lloc, bon any 2010. En segon, felicitar-vos a tots els que heu encetat la navegació de Tria Llibres (...és una al·lucinació meva, o em sonen força noms relacionats amb algunes classes i altres "moments escolars" d'una ja remota antiguitat?). Tot el que n'he pogut veure (i sóc dels que no va poder anar a la presentació) fa moltíssima patxoca. Em fa l'efecte que en alguna de les diverses modalitats de col·laboració que oferiu m'hi acabareu trobant. O sigui que enhorabona i fins aviat!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!

    No és una al·lucinació teva… tots els noms que et sonen (tot i que no sempre van coincidir en el temps i en l'espai d'algunes classes de la remota antiguitat) han acabat col·lisionant en aquesta galàxia de lletres que anomenem Tria, i en la qual cadascú de nosaltres hi aporta el que bonament sap i pot.

    Ens agradarà que hi col·laboris, com i quan creguis oportú :)

    ResponElimina
  3. La "càpsula", o el curt-curt, està molt bé i dóna una imatge molt fidel de l'ambient de la presentació editorial. Llarga vida -i plena- a un projecte tan ben començat com el de TRIA!

    ResponElimina
  4. Em fa angunia cada cop que llegeixo que el llibre aviat serà substituït per un instrument electrònic i m'espanta veure que a les pel·lícules Science Fiction com ara l'Star Trek mai es veuen llibres. La fundació d'una Editorial es com un llum d'esperança i us desitjo de tot cor molt d'èxit

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Joan. Llarga vida als bons llibres, les bones històries, la poesia, les idees, el pensament…

    ResponElimina
  6. Quin gust de presentació. Felicitats i bona sort!

    ResponElimina
  7. Moltes moltes felicitats!!! Sou uns cracks!

    ResponElimina
  8. AH! un amic tianenc i periodista ve a viure a Nova York! Em penso que, si us coneixeu, us entendreu molt bé!!!

    ResponElimina
  9. @rubèn, moltes gràcies!

    @nur, gràcies!!! em sembla que sé qui és ;)

    ResponElimina