divendres, 15 de gener del 2010

Untitled 2010?

Tinc ganes de retrobar-me amb Williamsburg. Segur que aquest cap de setmana, si les temperatures hi juguen una mica a favor, em deixaré atreure per aquest imant brooklynià de cases baixes, parades de llibres i d'altra parafernàlia a les voreres; artistes, hípsters i tota mena de fauna alternativa. Parades obligades a Ear Wax Records, i a la llibreria Spoonbill de Bedford Avenue.

En aquesta artèria del barri, hi comprovaré també si amb l'any nou "l'obra d'art" s'ha revaloritzat.

Paul Richard, 2009

7 comentaris:

  1. recordo l'untitled de 2008... i, surprise surprise, amb molt de bon rotllo. deu ser que si que es un imant, i amb bones vibracions, aquest raco de mon que dius tu.
    muuuuuuas

    ResponElimina
  2. Tinc ganes de tornar a ser a NYC i retrobar-me també amb els carrers de Williamsburg... I passar-me pel TOM'S RESTAURANT de Brooklyn. Quin personatge!

    La setmana vinent envio els primers CV i cartes de recomanació a PIs de laboratoris de NYC... Per cert, si saps d'alguna oferta de postdoc atractiva, si et plau, fes-m'ho saber! T'estaré molt agraït!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. per ser un tros de fusta es bastant "expensive". Felicitats pel blog, no deixis de venir a l'Hoel Fraternitat (blog).
    bye.

    ResponElimina
  4. Tot googlejant he vist que el Paul Richard té diversos "Untitled" dispersos per NYC... ja els tens tots controlats?

    ResponElimina
  5. No pas ;-) Crec que en vaig veure un altre, a banda del de Williamsburg, però ara no recordo on era.

    ResponElimina