dimecres, 17 de març del 2010

El temps, l'espai

Feb 10, 2010 Snowstorm20

Sembla mentida que d'això en faci tot just un mes. Sembla mentida que ahir fos en un metro en direcció Zona Universitària i avui tot soni Manhattan-bound W local train. Sembla mentida com es pot tenir jet lag, o no tenir-ne. Que tot sembli tan a prop, però alhora tot sigui tan lluny. El temps, l'espai. Un misteri.

4 comentaris:

  1. som fills d'un lloc i d'un temps que se'ns esmuny entre els dits i, de vegades, ens sentim perduts. Però nomes de vegades.

    ResponElimina
  2. El temps, l'espai. Un misteri.
    Però tot es comença a aclarir si hi introduïm el moviment, o el desplaçament, o el viatge.
    I ara tocaria parlar del misteri del viatge.

    ResponElimina
  3. Uff! el temps i la seva relativitat i l'espai i la física quàntica i la teletransportació . Quins grans temes . A mi el que em deixa més sorpresa és que el temps es pugui allargar i escurçar com un xiclet en funció del que estas vivint en cada moment. El temps no massa de la mateixa manera quan estàs assegut al silló del dentista que mirant una posta de sol a Eivissa. En fí, el que deies. Un misteri.

    ResponElimina
  4. Per celebrar el meu primer any blocaire faig un viatge per la xarxa i he arribat fins ací. Tens un blog original, diferent, fresc...i no és per la neu. L'enveja em consumix, de major vull ser com tu, sigues qui sigues!

    ResponElimina