dijous, 5 d’octubre del 2006

El canvi climàtic

El temps para ben boig o ens en farà parar a tots nosaltres. Ahir caloreta d'estiu. Abans d'ahir també. Màniga curta, samarreta de cotó per sortir a la nit. I clar, un individu com jo que no duu rellotge (alguns cops li faig un cop d'ull al del microones, perquè és ben aprop de la porta) i menys poc menys mira el termòmetre, perquè no en tinc des que se'n van anar els veïns i em van deixar sense interlent...

Bé, això, que un individu com jo, com que no mira el termòmetre, surt de casa desprevingut, pensant-se que la temperatura exterior a quarts de deu deu fregar (per Déu) els 80 farenheit, que no em demaneu quants centígrads són perquè no en tinc ni idea...en centígrads? caloreta! caloreta de la bona, el termòmetre enfilat més enllà dels vint-i-cinc, com els darrers dos dies. Pro no, l'aire era força fresquet aquest matí. Més aviat, tirant a glaçat. I jo que surto al carrer i dic, coi...que això no toca! Bé, si que toca, pro com que ens despisten...acabarem parant bojos. O posant un meteoròleg a les nostres vides.

1 comentari:

  1. hahahahahhaha. Són força pràctics a l'hora de posar i estendre rentadores. Acabo de tornar de vacances i demà torno a treballaaaaar.... Un petó rodó.

    ResponElimina