dilluns, 10 de desembre del 2007

Postcard (de Nadal) a Nova York

Xmas Trees

Tot d'avets escapçats i ben alineats en una de les voreres de la primera avinguda, recolzats a la tanca de St. Catherine's Park. Van de carrer a carrer i formen una mena de túnel que, quan hi passes, t'impregna d'aquella olor tan característica de resina de conífera. És aquesta memòria olfactiva la que, quan hi creuo a través, em trasllada a Barcelona i, tot d'una, em veig a mi de petit amb el meu pare anat a buscar l'arbre de Nadal.

7 comentaris:

 1. Qui sap si són d'Espinelves aquests avets...

  ResponElimina
 2. Jo l'altre dia vaig passar de la Tercera avinguda a la Fira de Santa Llúcia en un obrir i tancar de narius.

  ResponElimina
 3. No haurieu d'estar amb un pam i mig de neu?

  ResponElimina
 4. Estic convençuda que em passaria el mateix que a vosaltres, Miq i Defak... és com si fos la vostra magdalena de Proust.

  ResponElimina
 5. Millor de Proust que no Alvarez...
  I res de pam i mig, que les mosses es passegen en bikini i els mossos en bermudes.

  ResponElimina
 6. Aquests sí que en fan d'olor i no pas aquells que reciclàvem, quan el teu pare es va atipar d'anar al Gardens de Collserola i amb mi em va agafar la mania d'aprofitar-ho i reciclar-ho tot. Aquells, que feien el fet, només deixaven anar la ferum de la pintura verd fosc que utilitzàvem. Encara en conservo un. Tot pelat, això sí!!!

  ResponElimina
 7. Bermudes??? Al Bronx la neu ja s'ha fos, però fot un fred que arrufa el nas a les llebres.

  ResponElimina