dimecres, 2 d’abril del 2008

True Blue

Gary Louris (5)

Setmana de retrobaments. Dilluns, amb l'anglesa. La nit de dimecres, amb l'exlíder dels Jayhawks: Gary Louris. El de Minneapolis acaba d'enregistrar el seu primer disc en solitari, després de més de dues dècades signant discos amb una de les bandes més bones —i alhora desconegudes i oblidades— que ha donat mai aquest país. Introduït, i acompanyat en tot moment, pels Vetiver d'Andy Cabic, el songwriter amb majúscula de la música d'arrel americana actual, a qui pocs fan ombra —una mena d'encreuament màgic entre Bob Dylan i John Lennon—, ens ha regalat un dels concerts de l'any. No podia ser d'una altra manera.

+ True Blue, de l'àlbum Vagabonds.
+ Fotografies del concert al Town Hall.

6 comentaris:

  1. Ostres Miq, per això val la peno viure on vius..Gary Louris...uff del millor que he sentit en temps, i feia temps que no el sentia...gràcies company..ara em fas enveja!

    ResponElimina
  2. Me n'alegro que t'agradi. Si no l'has sentit encara, Vagabonds, el seu primer disc en solitari que va publicar a començaments d'any, és molt i molt recomanable; en la línia dels millors discos dels Jayhawks. I m'han dit que preparen alguna cosa plegats amb Mark Olson, l'altra alma mater del grup de Minneapolis, que veurà la llum ben aviat.

    ResponElimina
  3. Miq,
    gràcies per les recomanacions, de cap a Amazon! o potser me'ls compraré a l'estiu a casa teva ;-)
    salut i música

    ResponElimina
  4. Eooo Miq!!!
    La Beth Orton, els Jayhawks, no et pots queixar, eh??!!!
    I les prexades, que encara no has visitat el seu fotolog??? (las_prexades)
    Són genials, és un grup nou superbo, de Barcelona, te les recomano, je je!!
    Toquen de tot, sobretot els nassos...
    A veure si em deixes algun missatge, eh??
    Parlem aquest finde??
    T'escric un missatget.
    Un petonet des de Barcelona amb la panxa plena de calçots!!!
    I un somriure!!!
    N

    ResponElimina
  5. Ooh! Quina enveja...
    Saps, una setmana després de marxar jo actuava Lou Reed a East Village, en un local anomenat The Stone (l'adoro des dels meus llunyans 16 anys i mai he aconseguit veure'l). Em va fer ràbia però a sobre ara resulta que ve a Sant Feliu de G. a finals de juliol... i no sé si podré anar-hi!!! Sempre tan a prop i de sobte impossible... Si l'enganxes, explica-li de part meva, sisplau!
    :(

    ResponElimina