dissabte, 24 de maig del 2008

Happy Birthday… Mr. Bridge

BB125 Fireworks, 10

Nova York enceta la primera matinada d'un long weekend. Avui dissabte, la ciutat celebra els cent vint-i-cinc anys d'un dels seus ponts més emblemàtics, el de Brooklyn, que va ser concebut per a connectar aquesta ciutat amb Nova York, per sobre l'East River. Dijous al vespre, per a l'ocasió, el pont vestia noves gales, en forma d'il·luminació de colors, i la Filharmònica de Brooklyn va introduir un espectacle de focs d'artifici des de l'escenari esplèndid que compon el riu de l'Est emmarcat, mirant des de l'Empire-Fulton Ferry State Park, a l'esquerra pel Manhattan Bridge i a la dreta pel de Brooklyn.

5 comentaris:

  1. Cap blogaire s'ha de perdre el reportatge fotogràfic del flicker: una sèrie espectacular. Capvespre amb núvols rogencs, el pont fosc en contrast amb uns focs artificials que m'han recordat València, l'Empire State emmarcat pels arcs del pont. Felicitats i moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. I, entre els records, la lluita de les vies del tramvia amb les llambordes. I el dinar al restaurant japonès. I la prohibició d'un guàrdia de seguretat perquè no fes cap foto del pont de Brooklin, imbècil!, des del Park.

    ResponElimina
  3. Espero creuar-lo l'octubre o el novembre a mñes tardar. Imagino hauran acabat les celebracions...

    ResponElimina
  4. Eoooo!!!
    Ja soc a casa!!!!
    Que impressionant la foto del pont de Brooklyn, una bona imatge de la realitat!!!
    Gracies!
    N

    ResponElimina
  5. QUINA ENVEJA,VIURE A LA CAPITAL DEL MON.GRACIES PER FERNOS CINC CENTIMS. JUGANT AMB BAR......

    ResponElimina