dimecres, 16 de juliol del 2008

“I'll have what she's having”

Katz's

Un clàssic del Lower East Side, a la cantonada de Houston i Ludlow (mapa). Aquest deli, on serveixen els tradicionals hot dogs i sandvitxos de pastrami, funciona des de finals del segle XIX i és aquí on en Harry es troba la Sally; és precisament en una taula d'aquest local, que la Sally li treu la bena dels ulls. Prendré el mateix que ella!

9 comentaris:

  1. Jo hi he estat!

    I el que més em va sorprendre va ser que, a les parets, entre els centenars de fotos de famosos que havien visitat el local, n'hi havia una del Gorbatxov quan encara president de la URSS.

    I si la fi de la Guerra Freda es va gestar al voltant d'un entrepà de pastrami?

    ResponElimina
  2. Ara m'he perdut... T'agradaria ser dona, o poder fingir orgasmes?
    En qualsevol cas l'entrepà que es prenia la Sally no debia ser gaire bo, perquè abans de posar-se'l a la boca en buidava quasi tot el contingut.
    Però me l'apunto per si finalment algun dia vaig a Nova York.

    ResponElimina
  3. "Prendré el mateix que ella" és el que li diu la dona de la taula del costat al cambrer després de veure (i sentir) l'escena.

    ResponElimina
  4. ventura,
    Jo encara no hi he entrat mai, tot i que hi he passat una pila de cops per davant. Aquí a Nova York són els reis d'empaperar les parets dels restaurants amb les fotos de clients famosos.

    La possible anècdota de Gorbatxov, el pastrami i la fi de la Guerra Freda encara és més surrealista si tenim en compte que actualment molt a prop d'allà hi ha una estàtua de Lenin.

    la intransigent,
    Jo no m'arriscaria a tastar un entrepà d'aquests de pastrami, per molt novaiorquès que sigui.

    flanagan,
    ei! en aquest post tampoc hi ha la frase "la ciutat de línies verticals". Tot i això (i encara que no hi tingui a veure), tinc present que he de contestar el teu correu.

    ResponElimina
  5. A mi em va costar anar-hi però confesso que la cotxinada aquesta del pastrami em va agradar. Com que una de les tradicions de la casa és enviar l'embotit als soldats americans fent país a ultramar, perquè no ens n'envies un Miq?

    ResponElimina
  6. i si pots ens fas un paquet i portes la Meg Ryan també.
    Per curiositat si un dia entres, pregunta quan val lo que pren ella, que segur que estan farts de que la gent els hi pregunti.

    ResponElimina