dimecres, 13 d’agost del 2008

Touch

Brooklyn Bridge

Què puc dir de tu, Nova York, que no hagi estat dit ja mil vegades? Què puc escriure de tu, que no hagi estat escrit? És que puc cantar un New York que mai abans ningú hagi cantat? No, no i no. Només puc passar-hi de puntetes i resseguir amb els dits la teva silueta indomable.

8 comentaris:

  1. Un dubte miq,

    quan temps portes a LA CIUTAT?

    ho dic perquè un servidor hi està del tot fascinat, però això és fàcil quan només hi he estat pocs dies viscuts intensament. Ja saps, n'hi ha prou amb una experiència intensa per idolatrar un lloc. Després, la visita reiterada o llarga del mateix lloc fa que vagi perdent encant.

    Ja se que no deu ser el cas de NY, perquè és una ciutat inacabable, difícil d'esgotar...

    Vaig a parar aquí; amb tot aquest temps d'estar vivint-hi, t'hi has arribat a cansar?

    Hom diria, llegint aquest últim post que evidentment la resposta és negativa, però és un dubte que tinc, si em podria arribar cansar d'un lloc com aquest.

    ResponElimina
  2. Disculpa l'off-post, miq.
    He sentit parlar de tu al Dept de Genètica de la UB i avui, al matí, m'ha sorprés agradeblement que comentessin el teu blog al Món a RAC1. Per això m'hi he passat ara, i ja et dic que el convertiré en parada habitual.

    ResponElimina
  3. L'han comentat al Mon?!?!?!?!

    Colló, un dia que no l'escolto i en parlen!!!

    ResponElimina
  4. uri,
    visc a Nova York des de fa més de dos anys i mig. Sobre el paper, pot semblar molt de temps, però el temps en general passa molt ràpid i, potser a Nova York, una mica més de pressa que a altres llocs.

    La ciutat, inabastable, no crec que m'arribi a esgotar mai o, almenys, encara no en un futur immediat. Tothom hi pot trobar el seu espai i el seu ritme, i sempre descobreixes coses noves; almenys un neòfit com jo encara se sorprèn de la quantitat de racons i experiències que encara em resten per viure-hi.


    xavi,
    Gràcies pel teu comentari i per la informació sobre El Món a RAC1; no en sabia res, ara ho buscaré a l'arxiu de la ràdio, que em fa gràcia escoltar-ho. Per cert, amb qui treballes al Departament?

    ResponElimina
  5. JO TAMBE H´ESCOLTAT DINS EL PROGRAMA "EL MON" EL COMENTARI DEL TEU BLOC,TOT UN EXIT,FELICITATS. JUGANT AMB BARCELONA

    ResponElimina
  6. En aquest bloc, no tan sols hi ha un punt de vista original de Nova York, sinó que a més, es dedica a recopilar i a ordenar les opinions d'altres autors sobre la ciutat.

    Què més es pot demanar?
    2 en 1!

    ResponElimina
  7. els sentiments del cronista, lluitant per esgarrapar espai darrere de les comes i de les descripcions...

    ResponElimina