divendres, 24 d’octubre del 2008

Amèrica, 2

Avui fa exactament un any i set mesos que els nostres poetes adoptaven unes altres sonoritats al Baryshnikov Arts Center, amb les veus de Laurie Anderson, Lou Reed i Patti Smith. Al darrera hi havia l'Institut Ramon Llull, una selecció molt acurada a càrrec de Jaume Subirana i Xavier Albertí, i la feina inestimable d'un bon grapat de grans traductors i traductores.

Avui al CCCB, dins del programa de Kosmopolis, Barcelona en tindrà un tast, una rèplica, de la mà de Lou Reed (i amb Laurie Anderson per videoconferència). America is the neighbouring village in Granollers, Ametlla, Borges Blanques, in Mataró, Morella, Cadaqués, and in Montuïri eating chocolate.

4 comentaris:

  1. I nosaltres intentarem ser-hi, caminant pel costat fosc de la via, però sentint Brossa com ens acompanya...salut Miquel

    ResponElimina
  2. En vaig sentir a parlar per l'informatiu de tv3!

    Àlex

    ResponElimina
  3. FA un any vaig pensar que em donava bon rotllet saber que en Reed i la Smith llegien poesia catalana, però no se m'escapava que més que un interès directe la cosa devia ser més aviat un fet casual...
    Abans d'ahir llegint lo del CCCB em va agradar moltíssim poder pensar que potser si que en Lou, i com ell altra gent que signifiquen molt per a mi, se senten realment interessats per a autors tant propers de la meva terra.

    La copa de vi que m'estic prenent va per en Lou.

    ResponElimina
  4. Jo no sé si hi estan realment interessats, però és igual. L'espectacle, després de la cua i estirats per terra, va ser una bona oportunitat d'escoltar poemes que coneixem d'una altra manera. I potser entendre'ls més bé i tot!

    ResponElimina