dimecres, 22 d’octubre del 2008

Palin is failing, McCain is in pain

Manhattan at sunset, 2

Finalment han encès la calefacció de l'edifici. Mai fins ara, des que visc aquí, havia passat tant de fred a casa. A Barcelona sí que em dedicava a arrossegar una estufa elèctrica d'una habitació a l'altra; en canvi, a Nova York, tot i que els hiverns són molt més rigorosos, les calefaccions extremes (i exagerades) fan que acabis anant per casa en mànigues de camisa.

Aquest any, però, hem passat de la màniga curta al carrer, al jersei de llana a casa. La crisi financera ja ho té això, que promou l'estalvi energètic. I quan ja ens imaginàvem que fins al novembre ens hi hauríem de posar fulles (o de pintar-nos la calefacció a l'oli), una mínima de quatre graus ens ha estalviat uns quants refredats.

11 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Ep!, aquests són els graus (quatre) lleugerament per sota dels quals hem baixat aquesta nit a Berlin. La cosa es posa seriosa :-)

    ResponElimina
  3. Doncs a Barcelona hem baixat i de cop, però res a veure amb vosaltres (tu i en Ferran). Aquest matí, en teníem 15º :-)

    ResponElimina
  4. Per cert, si no et sap greu, t'afageixo a la llista d'enllaços del bloc, així no em despisto de llegir-te.

    ResponElimina
  5. Sí, a primera hora del matí ja comença a fer fresca (com a Berlín).

    rita,
    Deu n'hi do. 15 per Barcelona, ja és fred. Jo també t'hi afegeixo. Gràcies.

    ResponElimina
  6. Els nord americans i berlinesos us conserveu bé , eh? punyeteros!

    ResponElimina
  7. tens fotos precioses i m'agraden els teus comentaris. Desitjo que no passis fred i que pensant en l'estalvi energetic mantinguin la temp a uns 22 graus. Per cert al mediterrani tenim aquesta temperatura!!

    ResponElimina
  8. Quatre graus? mareta meva, quan faré vacances en mesos normals...

    ResponElimina
  9. Ací, al País Valencià només fa frescoreta però res més.

    Quins daurats tan bonics els de la teua foto!

    ResponElimina
  10. Va ser espectacular; el sol baix de la posta impactava a l'agulla del Chrysler i aquest en rebotava els raigs a les aigües de l'East River, en una carambola perfecta.

    ResponElimina