dimecres, 19 de novembre del 2008

Fifteen bucks

Vote Obama

Finalment, he pogut fer-me amb un exemplar del New York Times publicat l'endemà de les eleccions; aquell que va exhaurir-se ben d'hora al matí del dia 5 i que, poques hores més tard, revenien a internet pel mòdic preu de 200 dòlars.

Ara, per 15 dòlars, el pots comprar a la botiga en línia del diari i te l'envien a casa dins d'una funda protectora. Hi ha qui diu que el vol conservar de record per poder-lo ensenyar als néts (quan en tingui) i explicar-los, així, com va viure un dia històric. D'altres, més irònics (i potser, fins i tot, més realistes), exclamen que el que de debò els farà gràcia als néts del futur serà veure que “quan l'avi era jove” les notícies s'imprimien en paper.

4 comentaris:

  1. Miq,
    exacte, això darrer és el que diran, que el paper és història i que l'avi, llegia sense pantalles ;-))
    salut

    ResponElimina
  2. Que és el paper Miq?...

    El dia que diguin això, estem perduts.

    ResponElimina
  3. Jo crec que el paper sobreviurà encara durant molts anys en innombrables aplicacions, entre les quals els llibres; però el temps ho dirà.

    ResponElimina
  4. A 15 dòlars? Fa un parell de caps de setmana, vam trobar un munt d'exemplars del NYT del 5 de novembre en una àrea de servei a Nova Jersey. Els venien a $1.50, com si fos el del dia... En vam arreplegar uns quants!

    ResponElimina