dilluns, 6 de juliol del 2009

N or W Train

A partir d'aquesta setmana, i per primer cop en tots aquests anys que fa que visc aquí, faré servir el metro per anar a treballar cada matí. No és un trajecte llarg ni dels més concorreguts en hora punta; són uns deu minuts fins a l'estació que hi ha a la vora de la feina i, com explicava dies enrere, gairebé tot el recorregut és exterior, amb unes vistes magnífiques de la silueta urbana de Manhattan i del Queensboro Bridge.

De ben segur que el trajecte amb metro em proporcionarà un bon grapat d'històries per anar omplint planes i més planes, i em donarà una perspectiva encara més diversa i àmplia del que és aquesta ciutat i dels seus habitants, que cada matí s'enfronten al transport públic per arribar (tard o d'hora) a la feina.

Manhattanhenge, 4

7 comentaris:

  1. Tota una font d'inspiració aquesta foto...

    ResponElimina
  2. Les peties històries quotidianes que esperarem des d'aquí!

    ResponElimina
  3. Espero que sí, que els trajectes de metro et proporcionin un bon grapat d'històries..., i que les vulguis compartir...

    ResponElimina
  4. Esperem doncs les històries... Encantat de descobrir-te.

    ResponElimina
  5. O sigui, que cada matí, de viatge a la feina, podràs contemplar els millors títols de crèdit de la història del cinema: Manhattan, de Woody Allen.

    ResponElimina
  6. Vols dir que et feia falta agafar el metro? Tot depèn del punt de vista amb què és miren les coses, i el teu està clar que està molt aguditzat!
    Bon "estreno" de niu!

    ResponElimina
  7. Sí, la foto no és des del metro, encara que passa a tocar d'aquest lloc privilegiat, a Long Island City, des d'on la vaig fer.

    Tot i que és un trajecte curt, d'uns deu minuts, el metro de NY (com el de moltes altres ciutats) és una font inesgotable d'històries.

    Sí, però el traveling en blanc i negre d'Allen de l'inici de Manhattan és immillorable.

    Gràcies ;) Jo dic que un viatge amb metro a NY és la cura perfecta per a la manca d'inspiració d'un guionista, escriptor o periodista (aficionat o professional).

    ResponElimina