dimecres, 30 de setembre del 2009

Setembres

2008
«Nova York l'he trobada allà on la vaig deixar. Això sí, han retirat la grua gegantina que ha servit durant més d'un any per construir un colós al costat de la feina, al qual ja li han col·locat les finestres dels darrers quatre pisos; i fa una temperatura agradable de finals de setembre (i fresqueta a la nit).»

2007
«Nit de retrobament. Amb la ciutat, en una nit de lluna plena a Central Park. Amb els amics, hem compartit jet lags

2006
«Dues de la matinada. Nit xafogosa de dissabte a Nova York. Vivim en una bombolla d'humitat, i la calor sembla que afecti els ànims. Els taxistes encara no han après a conduir.»

Brooklyn Bridge (3)Brooklyn Bridge (2)

6 comentaris:

  1. Canvi climàtic?

    PD: He tornat de nou al meu blog! :)

    ResponElimina
  2. Mirar enrere pot provocar-te vertigen; però, i tota l'experiència que acumulem?

    :)

    Toni, aquesta mirada retrospectiva al que aquí he deixat escrit tots aquests anys, també pot ser usada (a banda de, en contra meva), com a registre del temps i de les temperatures que ha fet tots aquests darrers anys a Nova York :)

    ResponElimina
  3. Com ha estat el setembre de 2009? M'agrada el teu bloc.

    ResponElimina
  4. Miq, ahir vaig veure un pantallasso del teu blog al tele notícies migdia de TV3...i no et puc dir de què parlaven: dinar familiar amb la tele encesa de fons i 50 persones entre el monitor i jo... :$

    ResponElimina
  5. teresa,
    el setembre de 2009 ha estat com els altres; temps per a fer balanç i per recomençar els projectes amb energies renovades.

    Oriol,
    Ja m'ho han dit; crec que parlaven de diversos aspectes 2.0, entre els quals els blogs i sobre la segona edició dels Premis Blocs Catalunya, de la qual enguany n'he format part del jurat.
    Mercès per la informació, i Déu n'hi do amb la teva família nombrosa –50 a dinar?

    ResponElimina