dimarts, 2 de març del 2010

El desglaç

Feb 25th 2010 Snowstorm, 36

D'aquest pastís de nata, no n'ha quedat ni la cirereta.

Deixeu-me que us digui que, a Nova York, un desglaç pot causar als vianants força més molèsties que les que comporta una tempesta de neu. Fonamentalment, pel fantàstic costum que tenen en aquesta terra de deixar col·locades les bastides ad eternum, i perquè molts edificis tenen marquesina o alguna altra mena de superfície o elements que es projecten des de la façana. Tots aquests llocs actuen de reservoris on s'hi acumula la neu i, per tant, quan comença el desglaç, són una font inesgotable d'aigua. Riu-te'n tu de les del Llobregat!

Caputxa, paraigua en dia assolellat, i unes bones dots en la pràctica de l'eslàlom (ziga-zaga, ziga-zaga), us seran del tot indispensables per evitar que acabeu xops de cap a peus. Gotellada!

6 comentaris:

  1. No deixa de ser contradictori i divertit, com tantes altres coses d'aquesta gent...

    ResponElimina
  2. Mira, jo em pensava que això de la neu, una ciutat com NY ho tenia molt ben resolt.

    ResponElimina
  3. I no patiu allaus de neus imprevistos que cauen de les teulades? A Andorra n'havia viscut algun, i el resultat és pitjor que el d'una gotellada :)

    ResponElimina
  4. Cesc…
    …és divertit i emprenyador alhora. El text és irònic, però quan et toca a tu una d'aquestes gotes d'aigua bruta no et fa massa gràcia :). I és cert el que dius de les contradiccions: per algunes coses tan organitzats i per d'altres tan deixats.

    llum
    …i ho tenen molt ben resolt. Especialment la primera part. No he vist mai la ciutat paralitzada i això que he viscut nevades fortes des de que sóc aquí. La resta és més aviat deixadesa i coses que funcionen per inèrcia i que no s'han plantejat si d'una altra manera serien més eficients (com en el cas de les bastides).

    anna g.
    En alguns casos també; però no és el més usual. I tens raó que això pot ser força pitjor; la resta són, simplement, molèsties.

    ResponElimina
  5. Doncs ja ho saps, a esquivar gotellades i a mirar de no relliscar.
    Salutacions des de la Plana de Vic.

    ResponElimina
  6. Ja ho vaig dir l'altra dia, les fotos molt boniques però la realitat és un altra.

    ResponElimina