dilluns, 8 de març del 2010

El món a l'inrevés

Aquesta imatge, que ha penjat una amiga a Facebook, demostra que el món està ben capgirat: quan aquí a Nova York gaudíem d'un dia primaveral (el primer), que alguns hem aprofitat per dinar a l'aire lliure, a l'altra banda de l'atlàntic nevava, i ho feia a base de bé, en cotes inimaginables.

12 comentaris:

  1. Sí... Jo tinc un grup de bostonianes per passejar per Barcelona i se'n feien creus!

    ResponElimina
  2. Hahaha! Mira que bé, hem tingut l'"Snowmaggedon" les classes suspeses dos dies, i potser tres, a Olot, ha nevat i tenim uns 40 cm! Ara el problema es que està gelant, i buf... Quin freed!

    ResponElimina
  3. Va ser preciós sentir-se nòrdics per un dia! A Sarrià els vianants somreien mentre caminaven pel carrer, els gossos corrien alegres, els nens es llançaven boles de neu. A les carreteres, però, sembla que no va ser tan divertit.
    Avui no treballo. L'escola és tancada.
    Me'n vaig a passejar per la part alta de la ciutat.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Quina gràcia! Doncs sí, ahir vam tenir neu per donar i per vendre... Per una part va ser maco però d'altra banda va ser un caos. Salutacions!

    ResponElimina
  5. Des de fa ben bé un dia que hem conegut la versió catalana del Blizzard. A veure si aquest estiu, canvien una mica les tornes, i a NY no faci tanta calor com a barcelona...

    ResponElimina
  6. Avui anava pel carrer me recordat del teu article de fa pocs dies en que parlaves de les molèsties del desglaç a Nova York, ja que de tant en tant m'anava mullant el cap dels regalims d'aigua que queien de la neu de les teulades.

    Àlex
    www.2n2a.blogspot.com

    ResponElimina
  7. Ja és ben curiós, ja, tot plegat :)

    ResponElimina
  8. Avui ha fet sol i no gaire fred. S'ha restablert l'ordre i tothom a parlat de les seves experiències d'ahir. Converses d'ascensor pertot arreu.

    ResponElimina
  9. Jo també me'n vaig recordar de tú ahir, del post en què parlaves de les molèsties de les nevades a NY. Ves per on ahir va ser una mica NY el meu poble. Aquí va nevar moltíssim, gairebé 40 cms. i fa un fred de cal deu. Avui encara hi ha molta neu i el més fotut és que tot és una pista de gel. Però per una vegada a la vida he complert una fantasia : quedar-me "sitiada" i no poder anar a treballar :DD

    ResponElimina
  10. No hi havia prou neu en NY perquè estava aquí!

    ResponElimina