dimecres, 24 de març del 2010

Un espai inesgotable

Auster (2)

«New York was an inexhaustible space, a labyrinth of endless steps, and no matter how far he walked, no matter how well he came to know its neighborhoods and streets, it always left him with the feeling of being lost.»

[«Nova York era un espai inesgotable, un laberint de passos interminables i, encara que l'hagués recorregut de dalt a baix, encara que en conegués a la perfecció els barris i els carrers, sempre li causava la sensació d'estar perdut.»]

Paul Auster, The New York Trilogy.

5 comentaris:

 1. Curioses coincidències de l'atzar austerià... ahir, encara no sé perquè, em vaig posar a re-llegir la trilogia... és un llibre inesgotable.

  ResponElimina
 2. Molt bo el text (amb tres ritmes binaris, ben clàssics o ben jakobsonians); i molt bona la traducció (que respecta aquests ritmes i es pren algunes llibertats que no desmereixen de l'estil original.

  ResponElimina
 3. Certament aquesta ciutat no s'acaba mai... Ja porto 30 llibres (i pujant) llegits que o bé passen o bé descriuen aquesta fascinant metròpoli. I la meva fascinació i admiració creix i creix...

  ResponElimina
 4. Bones Miq!

  Volia convidar-te a llegir els primers capítols d'un relat que vaig fent (ara que s'han posat de moda) al meu blog, més que res perquè et veig com un expert literari i m'agradaria que em diguessis la teva opinió. Així dons que si et ve de gust pots entrar al meu blog (escalblog.blogspot.com) i llegir-te el primer capítol que acabo de perfilar.
  Gràcies!

  Att:
  F.

  ResponElimina