dissabte, 24 de juliol del 2010

La Llumenera a El secret de l'estiu

Aquesta setmana, m'he estrenat a les ones hertzianes amb una col·laboració al programa El secret de l'estiu de Catalunya Ràdio, que condueix la periodista Núria Coll. Durant les set setmanes que dura la programació d'estiu de l'emissora pública, La Llumenera tindrà una versió radiofònica de quinze minuts un cop per setmana (els dijous a la tarda), en la qual podreu sentir històries de Nova York que formen part de la cara més desconeguda de la ciutat.

14 comentaris:

  1. Et vaig escoltar, sobretot ara que estic a punt a punt de viatjar a Gotham. Segur que treuré recomanacions per visitar la cara desconeguda de la ciutat. La primera que m'apunto és La Plaza Cultural.

    En vull més...

    ResponElimina
  2. Jo també t'he escoltat i em sobta aquesta iniciativa dels jardins comunitaris. Quan dius solars abandonats vols dir que no tenien cap amo?

    ResponElimina
  3. Carai, quin honor! Moltes felicitats, intentaré escoltar-te algun dia!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats! Pero que podria algu dir a quina hora es transmet? Es ben facil d'escoltar aquesta emissora. Mira, ja poc a poc sembla com si els compatriotes anessin reconeixent que els catalans de fora existim. Les moltes coses que es perdien! Endavant.

    ResponElimina
  5. Cesc,
    Hi ha diversos jardins comunitaris (alguns de molt modestos, d'altres de força espectaculars) a l'East Village-Alphabet City, que val la pena visitar. No et perdis, si no l'has vista encara la High Line (de Gansevoort Street al carrer 20): un parc construït a sobre d'una via de tren elevada abandonada, que transcorre pel "far west" de la ciutat, de Meat Packing District a Chelsea.

    novesflors,
    En molts casos sí que en tenien i van ser "ocupats"… després hi ha hagut batalles legals i moviments veïnals per a conservar-los… en alguns casos els gestionen com a llogaters, en altres l'ajuntament n'ha acabat sent el titular…

    Albert,
    Gràcies!

    marta,
    Gràcies!

    joanot,
    El programa "El secret de l'estiu" es transmet de 4 a 7 de la tarda (hora catalana), de 10 del matí a la una del migdia (a Nova York). La secció és els dijous, i aquesta setmana va ser a dos quarts de sis de la tarda. Els catalans de fora existim :-) i, a poc a poc, ens anem fent presents. Pel que fa a NY, m'agradaria poder-ne parlar amb la teva saviesa… potser algun dia.

    ResponElimina
  6. Ah, així que eres tu?? Felicitats!

    ResponElimina
  7. Excel·lent notícia! Moltes felicitats.

    ResponElimina
  8. C,
    Moltes gràcies!

    Salva,
    Reitero el que li deia al Joanot, ja m'agradaria tenir l'experiència i els coneixements sobre Nova York d'algú com tu que hi va viure vora una dècada. Una abraçada, amic.

    ResponElimina
  9. Hola,
    em va agradar molt la teva col.laboració a les ones d´El secret. Va ser una intevenció clara i tranquil.la, tant pels que coneixem NY pel cinema i la literatura com pels que la coneixen en directe.
    Cada dijous t´escoltarem, esperant històries de NY. Fas bé de penjar-ho a La Llumenera.
    Gràcies
    Imma

    ResponElimina
  10. Miraré d'escoltar-te dijous. Celebro aquesta notícia!

    ResponElimina
  11. Imma i Rita,
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  12. Un plaer escoltar-te a més de l'habitual gustàs de llegir-te.

    Marcel.

    ResponElimina