dijous, 5 d’agost del 2010

La Llumenera a El secret de l'estiu, 05/08/2010

Aquesta setmana, a la secció dels dijous a El secret de l'estiu de Catalunya Ràdio, hem parlat sobre els immigrants a Nova York: de la multiplicitat de cultures, dels barris "ètnics" i de la gent d'arreu del món que, des de fa més d'un segle, conviuen i conformen la ciutat dels gratacels tal i com la coneixem en l'actualitat.

2 comentaris:

  1. He escoltat La LLumanera avui, no ho havia fet abans i m'he entusiasmat amb en Miquel Tussón; m'agradaria molt establir contacte amb ell per e-mail perquè em sembla que tenim molt en comú: visc a Barcelona però tinc parella a NYC. Des de fa uns quants anys hi vaig sovint, conec força bé la ciutat però més que res en sóc una fan, de la ciutat i també dels Guastavino i les seves obres a NYC sobretot. Estic en contacte amb molta gent del món de l'Arquitectura a Catalunya i als USA, considerats "themselves" com els "Guastavino Boys" i he participat fins i tot en la reconstrucció d'una volta catalana en un edifici de Guastavino (!). D'altra banda he de dir que també sóc biòleg tot i que ja fa massa temps que em vaig llicenciar, tant que ja estic jubilada… Per si pot servir per establir contacte : em dic Glòria Riba gloria.riba@gmail.com. Salut!

    ResponElimina
  2. Hola Glòria,
    Et responc amb un correu a l'adreça de mail que m'has fet arribar.
    Gràcies pel teu comentari.

    ResponElimina