dilluns, 29 de novembre del 2010

El germà petit

Tornant de Califòrnia a Nova York, gràcies al wifi de l'avió, escric el segon apunt del blog Laetoli. Aquest nou blog és el germà petit de La Llumenera que us anunciava fa una setmana i neix com un projecte personal de comunicació científica 2.0 en la nostra llengua que, d'entrada, tindrà tres canals. El blog, a la secció de ciència del diari Ara, una pàgina a Twitter i una altra a Facebook. Si us agraden i us encurioseixen els temes de ciència i de salut, us animo a que els seguiu i em feu arribar les vostres qüestions i comentaris sobre què us agradaria que hi tractés. No cal dir que La Llumenera continuarà oberta i que encara em queden força coses de Nova York al tinter.

Laetoli

9 comentaris:

  1. El que semblava un comiat, era una benvinguda! Felicitats.

    ResponElimina
  2. ostres! enhorabona per aquest nou projecte amb l'Ara diari. no dubtis que seguiré la secció amb molt de gust, per la teva manera de contar les coses i pel seu contingut. t'he de dir que sóc farmacèutica i em toquen més o menys d'aprop aquests temes. una abraçada!

    ResponElimina
  3. Molta sort amb aquest nou Patufet blocaire. Ja t'hi havia vist, que aquest diari interessa.

    ResponElimina
  4. Allau… gràcies! Una benvinguda i un comiat (almenys de NY)… perquè espero poder continuar escrivint també a La Llumenera.

    Maria… moltes gràcies per comptar-te també entre els seguidors de "Laetoli". Espero que t'agradin els temes que hi tractaré.

    Puigmalet… gràcies per desitjar-me sort. Ja tinc ganes de poder tenir el diari a les mans i fullejar-lo.

    ResponElimina
  5. Benvolgut Miq: encara que ja he plegat de cientific, el tema em segueix interessant molt i el trobo molt necessari. Caldria que fins i tot els nens d'escola es preocupessin dels darrers desenvolupaments en ciència i tecnologia. Molt bona fortuna i segur que t'enviaré algun tema

    ResponElimina
  6. joanot,

    Moltes gràcies pels ànims. A veure què tal va aquesta nova aventura. A poc a poc tots anem sumant perquè els temes de ciència, tecnologia, medicina… siguin més entenedors per un grup de gent cada cop més ampli. Són qüestions que ens toquen de molt a prop i s'ha de contribuir a que la gent les entengui i les trobi interessants. I els científics, en especial, tenim la responsabilitat de comunicar aquests temes i fer-los accessibles.

    Si m'envies algun suggeriment, t'estaré molt agraït.
    Cordialment,
    Miquel.

    ResponElimina
  7. Vaig estar a la presentació del Ara i em va semblar un Diari diferent i molt atractiu, celebro pogué continuar llegint-te allí. No et sap una mica de greu deixar Nova York?

    ResponElimina
  8. No deixis que s'apagui el llum, felicitats pel nou camí on espero seguir llegint-te :D

    ResponElimina
  9. Gràcies! Sí que em sap greu deixar Nova York; però els canvis també tenen les coses bones. Pel que fa a La Llumenera, tan bon punt torni a tenir una mica més de temps i m'hagi instal·lat a destí, pots comptar que hi tornaré!

    ResponElimina