divendres, 20 de març del 2009

Supernova

Diuen els astrònoms que ha arribat la primavera; avui que el dia s'ha llevat amb flocs de neu i la darrera alenada d'aire fred de l'hivern. Els arbres són plens de borrons; milions de fulles en potència, que esperen que els dies siguin un poc més llargs per acabar d'explotar. Supernova.

11' 5"[5' 8" x (8' 0" + 3' 5")] + (3' 5" x 7' 0")

En fa 1: Der Himmel über New York i Doble joc
En fa 2: Basquiat

5 comentaris:

  1. Deixant de banda les al·lèrgies, ben aviat arriba aquí i allà l'explosió més desitjada, la que fa esclatar de verd carrers i places pertot l'hemisferi nord.

    Welcome, spring!

    ResponElimina
  2. Jo ja tinc ganes de que arribe la primavera!!!!

    Per cert tens una cosa al meu blog, pasa a arreplegar-lo si vols!!!

    ResponElimina
  3. les mesures dels astrònoms mai podran donar prouta pressa a aquests últims flocs de neu que encara teniu pels carrers...

    ResponElimina
  4. Hola,
    l´altre dia per casualitat et vaig sentir al programa Hem de parlar de Catalunya Ràdio, comentant la festa de sant Patrici a Nova York.

    Una vegada ens vas explicar com t´havies trobat un llibre de David Jou en una llibreria de NY. Va fer una xerrada a Vic, Entre l´energia fosca i els acceleradors de partícules: preguntes actuals de la cosmologia.

    No sé si coneixes Roser Caminals, professora de literatura espanyola al Hood College, ara ha publicat La seducció americana ed.62
    Imma

    ResponElimina
  5. LA SEDUCCIO AMERICANA em va seduir del tot. Las anecdotes del dia a dia de la vida americana que l'autora coneix intimament es llegeixen d'una tirada, sense parar. Es un llibre que enganxa i tan aviat ens fa riure com ens emociona. No us el perdeu.

    ResponElimina