dijous, 3 de juny del 2010

Springtime in NY: The Wedding

Wedding

Quan comença el bon temps i els dies s'allargassen, arriba (en primer lloc) l'època dels cirerers florits: japonesos i de jardí. És en aquesta època (que aquí rep el nom de Cherry Blossom) que proliferen les parelles de nuvis de faccions asiàtiques (tan elles com ells) que es retraten a l'ombra del cirerer de torn (Central Park i el Jardí Botànic de Brooklyn són dues de les localitzacions predilectes) fent tota mena de carantoines (el que aquí es coneix com a PDA, inicials de Public Display of Affection), més o menys estudiades, davant de l'objectiu del fotògraf.

Les sessions fotogràfiques amb cirerer japonès de fons van ser les primeres que em van cridar l'atenció (tot un clàssic novaiorquès que deu respondre a una tradició mil·lenària de l'orient); però darrerament he començat a veure'n variacions que amplien els paisatges urbans de l'àlbum fotogràfic de noces. L'altre dia, una parella es deixava retratar al metro, amb un comboi a tota castanya de teló de fons. O bé aquests, amb el marc incomparable del parc de la High Line, de nit.

4 comentaris:

  1. …pensava que el darrer cop que vau ser per aquí ja l'havien inaugurada.

    A la propera visita doncs, que n'hauran obert ja el tram al nord del carrer 20.

    ResponElimina
  2. Ostres, vaig estar asseguda aqui mateix on s'han fet la foto. Aquest espai és bestial, un aprofitament boníssim d'un espai que devia ser una bírria. Molt bona pensada la del High Line Park. Passejar-s'hi va ser un plaer!

    ResponElimina
  3. El parc de la High Line és una de les grans coses que li ha passat a aquesta ciutat en els darrers anys.
    :)

    ResponElimina